Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Újra megjelenik az Esti Hírlap

Hétvégi bulvárlapként jelenik meg újra az Esti Hírlap. Politikai hírek nem, kizárólag szórakoztató, ismeretterjesztő cikkek jelennek meg. A hetilapban angol oldalak is. lesznek. Politikai témájú cikkek nem, kizárólag szórakoztató és ismeretetterjesztő információk, bulvárhírek jelennek majd meg az Esti Hírlap Weekend című új hetilapban. Az újság egyrészt valamit megőriz a nagy múltú bulvárnapilap logójából, másrészt bizonyos mértékben - a mai elvárásokhoz igazodva - tartalmi elemeiből is átvesz valamennyit, ugyanakkor teljesen új megoldásokat is tartalmaz - mondta a Napi Gazdaságnak Kiss L. György főszerkesztő. A főleg a 18-49 éves korosztálynak szánt, 69 forintba kerülő kiadvány kezdetben 32 színes oldalon jelenik meg, egyelőre 25 ezer példányban, és kifejezetten a sztárvilággal, autós-motoros témákkal, bűnügyekkel foglalkozik, valamint - négy oldalon - angol nyelven megjelenő cikkek is lesznek a lapban. - F: jún. 8.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról