Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Több kör után ismét Czupi Gyula a Halis igazgatója

Pályafutása során Czupi Gyula mostani kinevezése előttig 4 megválasztást és 4 elutasítást gyűjtött be. Kollekciójának különlegessége, hogy ezeket különböző politikai színezetű döntéshozóktól kapta. Így akár az is feltételezhető, hogy megbízatásával nem politikai elvárásoknak, hanem saját, a használók hosszú távú érdekein alapuló meggyőződének kíván megfelelni. Innovációinak sora legalábbis erről tanúskodik.
Igazgatói megbízatását a Halis könyvtár link élén legutóbb 2020. febr. 1-jétől kapta meg, 5 éves időtartamra. Előző mandátumának lejártakor pályázatát nem fogadták el link , és megbízást kapott a következő érvényes pályázatig link , legfeljebb 2020. március 31-ig link . A második pályázatra három pályamű érkezett, melyeket a döntéshozók elutasították. A harmadik pályázatról a január végi döntést egy új összetételű önkormányzat hozta meg.
Az újból megválasztott igazgatót a közelmúltban a megye könyvtárosai Zala megye könyvtárügyéért díjjal tüntették ki. Teljesítményét elismerő nagykanizsai nyugállományú vezetők és az ország városaiban dolgozó könyvtárvezetők sora állt ki mellette nyílt levélben a hosszúra nyúlt pályázati időszak idején.
A múlt heti döntésről sajtóhírt nem találtunk. (MG)

Régebbi hírforrás(ok): Menesztik az év könyvtárának vezetőjét? link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról