Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Újraválasztott könyvtárvezető Csornán - standard program

Az újra megválasztott intézményvezető pályázatából kiderült, hogy legfontosabb célja, hogy az intézményegység a Rábaköz virágzó kulturális központja legyen, minél több kulturális és szórakozási lehetőséget szeretne biztosítani a Művelődési Központban, a Könyvtárban és a Múzeumban egyaránt.
Szalayné Galambosi Tímea pályázatában rávilágított arra, hogy a társadalom elvárása egyre nagyobb a kultúrával és az azt közvetítő intézményekkel szemben, egyre többen igénylik a tartalmas szolgáltatást és kikapcsolódás. Ezt többféle, korosztályokra bontott kulturális programok, műsorok összeállításával szeretnék megvalósítani. Olyan programtervet szeretnének, melyben megtalálja szórakozási, művelődési lehetőségét az óvodás korú gyermek, a kisiskolás, a felső tagozatos, a középiskolás diák, a fiatal felnőtt, a gyermekét váró-, nevelő szülő, a nagyszülő és a nyugdíjas korosztály is. Ezért a kultúra hagyományos feladatainak megtartása és közvetítése mellett olyan lehetőségeket kell kínálni, mely vonzza a különböző életkorú és eltérő érdeklődésű egyéneket. Ennek érdekében az eddigi hagyományokat megtartják, és újabb lehetőségeket teremtenek - derült ki a pályázati anyagból.
Szalayné Galambosi Tímea hosszú távú feladatai között említi, hogy fejleszteni kell a kulturális turizmust, melynek érdekében fesztiválokat, rendezvényeket kell szervezni és megfelelő marketinggel kell menedzselni. Az intézményvezető kiemelten fontosnak tartja a kapcsolati tőke és a partnerközpontúság építését. Meghatározó számára a jó kapcsolat fenntartása a város és a térség oktatási-nevelési, szociális intézményeivel, civil szervezeteivel, a megye kulturális, könyvtári és muzeális intézményeivel. Közös célok mentén eltérő eszközökkel mindannyian a város építésén, szépítésén dolgoznak.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról