Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Üzleti és Szellemi Tulajdon Központ Worcestershire-ben - részletes kínálat 3.

Üzleti könyvek...
Az üzleti könyvek olvasása és megosztása nagyszerű módja annak, hogy a vállalkozók tájékozódjanak az üzleti trendekről, új készségeket sajátítsanak el és innovatív munkamódszereket fejlesszenek ki.
A Worcestershire-i könyvtár tagjai teljes hozzáféréssel rendelkeznek a különféle üzleti könyvekhez, a nyomtatottak és elektronikusak egyaránt kölcsönözhetőek.

Keresse fel a digitális könyvtárat az üzleti e-könyvek letöltéséhez, vagy keressen a teljes könyvtári katalógusban (és itt link jön). Csatlakozzon a Worcestershire Libraries üzleti könyvklubhoz (új ablakban nyílik meg), és lépjen kapcsolatba a hasonló gondolkodású emberekkel, miközben fejleszti üzleti ismereteit.

Az üzleti könyvklub havi rendezvényein neves üzleti előadók vesznek részt, akik beszélnek az üzleti pályájukat meghatározó könyvekről. Foglaljon online a BIPC Eventbrite oldalán. - Ha nem tagja még a könyvtárnak, válon azzá!

Felnőttképzési tanfolyamok...
A Worcestershire megyei tanács oktatási szolgáltatója számos online tanfolyamot tart az üzleti vállalkozások számára. A legutóbbi kurzusok között szerepelt a "Hogyan készítsünk webhelyet", "A közösségi média használata a vállalkozás marketingjére" és az "Ékszerkészítés".
A jelenleg elérhető kurzusok teljes listájának böngészéséhez látogasson el a Learn in Worcestershire kurzusfoglalási oldalra. (ford.: MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról