Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Versenypiaci információk, üzleti partnerkeresés az Interneten -- konferencia

Tizenötödik konferenciáját rendezi az Online Marketing Ügynökség az Üzlet az Interneten sorozat keretében 2002 szeptember 19-én (csütörtökön) Budapesten a Gundel étteremben. A Versenypiaci információk, üzleti partnerkeresés az Interneten címmel rendezendő konferencián az előadók a hazai és külföldi üzleti partnerkeresési lehetőségekről és megoldásokról adnak tájékoztatást, különös hangsúllyal az európai országokban működő cégekkel való kapcsolatépítésre. Kiemelt témája a konferenciának a partner-, vevő-, szállító-, versenytárs- figyelés internetes technikáinak áttekintése, az üzleti hírszerzés, mint most alakuló üzletág eszközeinek és módszereinek ismertetése, a védekezés módjainak vizsgálata. A jelentkezés szeptember 11-ig kedvezményes.

Régebbi hírforrás(ok): link link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról