Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Závada Pál a 'Siker Könyvtárban'

"Kerülőúton jutottam el a szépirodalomig. A készülődés, az átállás évekig tartott. Ráadásul későn érő típus vagyok. Hogy rálátásom legyen arra, amit művelek, nekem több idő kell, mint másoknak. De egy prózaíró egyébként sem nagyon spórolhatja meg a hosszadalmas mondatfarigcsálást." Závada Pál a nagyközönség szemében a Jadviga párnája szerzője maradt. Az 1997-ben megjelent regénye óta két újabb Závada-regény -- Milota 2002, A fényképész utókora 2004 -- is napvilágot látott. Legújabban pedig a Kulákprés című szociográfia harmadik kiadásával lepte meg az olvasókat - nem is az író, hanem a Magvető Kiadó. Závada Pál Kossuth-díjas íróval dr. Lazáry Györgyné pszichológus beszélgetett a szakszervezeti könyvtárból lett Siker Könyvtár Alapítvány könyvheti rendezvényén, Szombathelyen. - F., jún.7.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról