Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


... de életrajzot inkább nem készítek

Visszatérő beszélgetéstéma a kirúgástól való félelem. A reálszféra alkalmazottain túl a közalkalmazottak székei is bizonytalanná váltak. Vannak, akik segítséget kérnek, mit is tegyenek: tudnék-e jó állást kínálni vagy mutatni nekik. Persze, segítek, ha tudok -- mozgásban az üzlet, meg ilyenek --, de a networking érdekében kérdem, hogy pontosabban mihez is lenne kedve. -- Hát, valami jó állás kellene. -- Izé..., OK, akkor írd le kérlek, hogy melyek az eddigi tapasztalataid (nevezhetjük ezt akár önéletrajznak is). És itt szokott elakadni a dolog. Van, aki még hozzáteszi, igazából olyan érdekelné, hogy személyes kapcsolaton keresztül mehetne is már valami jó kis helyre. Aha -- jövök rá magamban --, akkor még a rendszerváltáson onnanról beszél (20 év). 'Urambátyámon' keresztül szeretne szebb jövőt, anélkül, hogy megfogalmazná, hogy mit akar, és anélkül, hogy átgondolná, ki is ö maga... Nehéz lesz. Ezért tehát inkább marad munkahelyén rettegve az utolsó pillanatig -- közpénzből.

Hírforrás: Mikulás Gábor
2010. május 10.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=..._de_eletrajzot_inkabb_nem_keszitek
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról