Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

11,7 millió forint beszerzésre -- keszthelyi kistérségi ellátás

A keszthelyi Fejér György Városi Könyvtár jelenleg harminc településen végzi a szolgáltatást, bízva abban, hogy a kistérségi szervezeti átalakulások után is megmarad az ellátási körzetük. Vagyis a ZalA-KAR és a keszthelyi régió községei mellett a kivált -- a hévízi és pacsai térséghez csatlakozott -- falvakban tovább végezhetik a feladatot. A kistérségi társulások által biztosított támogatás révén a célunk, hogy a minőségi, korszerű könyvtári szolgáltatásokból a kistelepülések lakossága is részesülhessen -- fogalmazta meg törekvésüket Pappné Beke Judit, a könyvtár igazgatója, hozzáfűzve: az állománygyarapítás területén kiemelt figyelmet fordítottak a szakirodalom frissítésére, pótlására. Egyebek között lexikonokat, enciklopédiákat, szótárakat szereztek be, s megrendeltek nyolcféle folyóiratot. Természetesen a könyveket folyamatosan frissítik, bővítve a törzsanyagot és a csereállományt. Mindezt úgy, hogy előzetesen egyeztetik a helyi igényeket. - F: okt. 24.

Régebbi hírforrás(ok): Zalai Hírlap, link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról