Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

1,7 milliárd a tatabányai József Attila Megyei és Városi Könyvtár fejlesztésére

A Kormány 1136/2017. (III. 20.) Korm. határozata a Modern Városok Program keretében Tatabánya Megyei Jogú Város József Attila Megyei és Városi Könyvtárának fejlesztése érdekében támogatás biztosításáról - olvasható a Magyar Közlöny 3904. oldalán.
Voit Pál könyvtárigazgató: - A kormányhatározat szerint 3 éves ütemezésben áll rendelkezésre az összeg, amelynek 1,7 mrd Ft feletti része 76,2 mFt már az év elejétől felhasználható. A jelenlegi fejlesztés egy 2004-es nyertes tervpályázat újragondolása és adaptálása a mai igényekhez. A rendelkezésre álló források jelentik a határokat, tehát 3000 m2-en belül kell maradni az épületnek. Jelenleg a végén járunk a tervezők és a könyvtár közötti tervegyeztetéseknek, amelyek során maximálisan figyelembe vették a könyvtár-szakmai igényeket. 2019-ben várható a megújult könyvtár átadása. A tervezés és kivitelezés során fontos szempont a "zöld könyvtár" lehető legjobb megvalósítása a rendelkezésre álló forrásokból.

Régebbi hírforrás(ok): Ígéret a tatabányai könyvtár felújítására link Új, zöld könyvtár Tatabányán 2019-re? - elsőként zéró emisszió és társadalmi érzékenység is? link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról