Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A beiratkozásig legalábbis eljutott néhány rajzfilmnéző

A hétvégén országszerte ingyenes vetítésekkel ünnepelték az Animáció Világnapját. Az Országos Rajzfilmünnephez idén először a csornai Martincsevics Károly Városi Könyvtár link is csatlakozott.
A rendezvényen többek között az idén 40 éves Kockásfülű nyúl, a Kukori és Kotkoda, a PomPom meséi és a Frakk epizódjait tekinthették meg az érdeklődők. Nagyon népszerűnek bizonyultak a kísérőprogramok is, ahol a gyerekek színezőkkel és ujjbábok készítésével tölthették az időt.
Lapunk megkeresésére Sipos Bernadett igazgatóhelyettes elárulta, hogy mivel korábban nem volt még ilyen rendezvényük, nehezen tudták megjósolni a várható érdeklődést, így örömmel látták, amikor megteltek a gyermekkönyvtár terei. Kiemelte azonban, hogy a látogatószámnál is fontosabb, amikor a résztvevők jó élménnyel távoznak, és ami a Rajzfilmünnep legnagyobb sikereként könyvelhető el, hogy az alkalmi látogatók közül többen be is iratkoztak a könyvtárba.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról