Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A francia festészet négy évszázadát átfogó tárlat nyílt a Műcsarnokban

Mesterművek - 400 év francia festészete címmel (pl.: Watteau, David, Delacroix, Courbet, Manet, Degas, Monet, Renoir, Gauguin, Cézanne, Picasso, Matisse, Léger) nyílt képzőművészeti kiállítás a Műcsarnokban. A megnyitó alkalmából Budapestre érkezett francia külügyminiszter szerint a tárlat felhívás arra, hogy Európa ne csak a politikai elit, hanem mindenki Európája legyen.

Hírforrás: - F: dec. 16., link -- A közkönyvtárak számára lehetőség, hogy a témával kapcsolatos dokumentumaik forgalmát növelve egyúttal segítsék a kiállítás (és persze saját szolgáltatásuk) publicitását is. (MG)
2004. december 22.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=a_francia_festeszet_negy_evszazadat_atfogo_tarlat_nyilt_a_mucsarnokban
Régebbi hírforrás(ok): - F: dec. 16., link -- A közkönyvtárak számára lehetőség, hogy a témával kapcsolatos dokumentumaik forgalmát növelve egyúttal segítsék a kiállítás (és persze saját szolgáltatásuk) publicitását is. (MG)
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról