Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A kolozsvári Egyetemi Könyvtár új könyvtárépületére kiírt nemzetközi tervrajzpályázat eredményei

December 10-11 között lezajlott a kolozsvári Egyetemi Könyvtár és Romániai Építészek Kamarája által októberben meghirdetett, új könyvtárépület nemzetközi tervrajzpályázatára benyújtott pályázatok elbírálása.
Mivel a kiíró által megszabott követelményeket egyik pályázó sem teljesítette maradéktalanul, a zsűri nem oszt ki első díjat, ellenben (2000-2000 euro értékben) dicséretben részesít két olyan tervet, melyek eredeti és ötletes koncepciójuknak köszönhetően említést érdemelnek.
A zsűri megosztott második díjban (6000-6000 euró) értékben részesíti a Johannes Bertleff (174. sz. pályázat) és Lucian Pârvulescu (182. sz. pályázat) által benyújtott terveket és a pályázat kiírójának döntésére bízza, hogy e két díjazott pályamunka közül melyiket kívánja megvalósítani.
4000 euró értékű harmadik díjat nyert a kolozsvári, Vlad Sebastian Rusu pályázata (197. sz. pályázat), a két dicséretben pedig Cristina Constantin (138. sz. pályázat) és Bogdan Brădăţeanu (166. sz. pályázat) munkája részesül.
A díjkiosztó ünnepségre 2010. december 20-án, 11,00 órától kerül sor az Egyetemi Könyvtárban. Ugyanitt megtekinthető a benyújtott pályamunkákból rendezett kiállítás is.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról