Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

A T-Online portál kínálata

A portálon hazánkban egyedülálló szolgáltatások találhatóak, amelyek közül sokat a T-Online vezetett be Magyarországon elsőként. Ilyen a T-Online Zeneáruház, ahol több mint 130000 zeneszám közül válogathatnak az internetezők, és a kedvenc számokat, albumokat le is tölthetik. Az új honlapon üzemel a T-Online Rádió, ahol több tematikus rádió műsorából választhatnak és saját játszási listákat állíthatnak össze a látogatók. Ugyancsak saját fejlesztés a T-Online Téka, ahol online DVD-minőségű filmet nézhetnek a szolgáltatásra előfizetők. A multimédiás tartalmakhoz kapcsolódik a T-Online Fotótár, melynek segítségével az ügyfelek tárolhatják és ismerőseikkel meg is oszthatják fényképeiket. A T-Online.hu összegyűjti, és mindenki számára elérhetővé teszi azokat a szolgáltatásokat, amelyre a mindennapokban szükség lehet: fejlett időjárás- és pollenjelentés, térképek, útvonaltervezők, menetrendek, fapados járatok összehasonlításai, szótár, telefonkönyv, tévé-, moziműsorok, illetve horoszkóp. Az oldalon érhető el egyúttal az egyik leghatékonyabb kereső az interneten, amely a szabadszavas, magyar nyelvű kereső mellett tematikus linktárakat kínál. (VGO) - F: jún. 13.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról