Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Ami jó irodai helyiség, jó a könyvtárhasználóknak is? - Tűnődésre

Régóta világos, hogy nem lehet úgy rendesen dolgozni, ha tizenöten zajonganak a közvetlen közeledben, de csak mostanra állt össze, mi legyen helyette. Legfőbb ideje.
A megoldás azonban itt kopogtat az ajtón, mutat rá a Fortune cikke. Nem kell a legmenőbb startupok túltolt innovációira gondolni, fölösleges a heverészésre csábító műpázsit és a plafonról lelógatot dizájnergubó. Az új iroda a korábbi munkahelyi berendezkedések erényeit ötvözi svédasztal jelleggel. Van benne klasszikus magániroda, kis ketrecek sora, nagy közösségi tér a megbeszélések vagy csak az ejtőzés számára, telefonfülke a bizalmas beszélgetéseknek, de megtalálhatók a süketszobák is, ahol a dolgozók teljes mértékben a munkájukra tudnak koncentrálni, mert semmilyen külső inger nem szüremlik be hozzájuk. Ebben a hibrid irodában mindenki megtalálhatja magának azt a teret, amit az aktuális feladat vagy a munkatársak pillanatnyi lelkiállapota megkíván.
A süketszobák szükségességét alátámasztja egy kutatás, amely szerint a dolgozók fokozottan igényelnek olyan privát tereket, ahol kizárólag a munkájuknak szentelik minden figyelmüket.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 20.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
3200 fő

Olvasói létszám:
kb. 3500 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról