Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Artotéka a könyves negyedben

Korábban Berlinből mutattunk artotékát - Könyvtári képtár - helyismeret, művészeti alkotásokon keresztül link . A könyvtár - Berlini Könyvtárak - Frankfurter Allee Kerületi Könyvtár Pablo Neruda Fiókkönyvtára - belső terében kapott helyet. A most mutatott (link ) szintén könyves környezetben, a brüsszeli Cook and Book könyvesboltok és a helyi könyvtár szomszédságában, egy kisebb kulturális negyedben - Wolubilis - található, ahol korábban a könyvesbolt ajánlóit mutattuk: link .

Az artotéka kínálatában kortárs festmények, grafikák, szobrok találhatók. A "Vegyen részt az artotéka gyűjteményének megújításában" kérdőív online is elérhető, és az ügyfelek igényeit mérik fel 2024-re. (MG)

Hírforrás: KIT-információ
2023. december 18.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=artoteka_a_konyves_negyedben
Régebbi hírforrás(ok): Könyvtári képtár -- helyismeret, művészeti alkotásokon keresztül link Tonnaszámra gyártott könyvajánlók - a Cook and Book könyvesboltban link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról