Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Az én könyvtáram - hogy még pontosabban lássunk (helyesbítés)

Múlt héten szóltunk link Az én könyvtáram projektről. Időközben kiderült: pontatlanságok, félinformációk, meg nem jelenített szempontok is voltak az anyagba. Most igyekszünk helyretenni a közlést:
- Nem az én könyvtáram program került kétmilliárd forintba, hanem a Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek - összesen. Az ágazati felhasználás: 50-50%.
- "Az én könyvtáram" üzenetének alapja, hogy mondhassa a tanuló, pedagógus, könyvtáros stb., hogy ez az én könyvtáram.
- Együttműködő partnerek is voltak, méghozzá számosan: 25 megállapodás, a Magyar Olvasástársaságtól a Könyvtárostanárok Egyesületéig, az OPKM-től a szakmai szervezetekig. Szakembereik a különböző műhelyekben, bizottságokban fogalmazták meg igényeiket, javaslataikat. A 19 megyei könyvtár végig partnerek maradtak, persze eltérő aktivitással, ráadásul a jövőbeni alkalmazást is vállalták (számukra egyik sem volt előírás).
- A közel 400 sajtómegjelenésből 12 volt közpénzből fizetett pr-cikk.
- A sikerek hangoztatása mellett kritikus hangok, a szemléletformálási szándékok is megjelentek a projekten belül, pl. Steigervald Krisztiántól, aki igyekezett a kollégák figyelmét ráirányítani a generációs különbségekre, az igényközpontú szolgáltatástervezésre.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról