Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Az IKT (információs és kommunikációs technológia) a fogyatékkal élőkért

'Az IKT és a fogyatékkal élők' elnevezéssel május 20-án az UNESCO új kezdeményezést indított útjára, amelyet egy, az UNESCO párizsi központjában megtartott kétnapos tanácskozás vezetett be. 'Az IKT a fogyatékkal élők szolgálatában' elnevezésű szakértői tanácskozáson a magán- és a közszféra illetve a civil társadalom szakértői és intézményei gyűltek össze azzal a céllal, hogy kidolgozzák a részletes koncepciót és a szükséges intézkedések munkatervét. Ezek a dokumentumok hivatottak arra, hogy tartalmazzák a kezdeményezés irányelveit és a próbaterveket, amelyeket az UNESCO és legfontosabb partnerei közösen támogatnak majd. A záró rendelkezésekről az UNESCO hozzászólásában szó esik majd a közelgő Információs Világtalálkozón is (WSIS), amelyet Genfben tartanak 2003 decemberében.

Régebbi hírforrás(ok): Infinit Hírlevél, No.204, link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról