Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Az iskolai könyvtárak megkapják a KELLO felesleges raktárkészletét?!

Múlt héten megjelent híradáshoz link Szakmári Klára (elnök, Könyvtárostanárok Egyesülete) kiegészítést juttatott el hozzánk:
'Észrevételeinket, szakmai érveinket ismét eljuttattuk Dúró Dórának, Ikotity Istvánnak, Czunyiné dr. Bertalan Juditnak és a KELLO új ügyvezető igazgatójának, Tőczik Zsoltnak. Ezen levelünkre még nem reagált senki. Bár minimális mértékben visszajuttattak pénzt az iskoláknak, valódi könyvtárfejlesztésről sajnos továbbra sem beszélhetünk. Számunkra inkább úgy tűnik, a KELLO a felesleges raktárkészletétől próbál így megszabadulni.
Az egyeztetést előkészítendő készítettünk még egy szakmai anyagot: link Közben megnyílt a KELLO rendelési felülete, de itt is adódtak problémák: link
Erről kapott levelet Dúró Dóra, Ikotity, Czunyiné és Tőczik Zsolt. Erre viszont még nem reagált senki.
Ezzel a kérdéssel is érdemes lenne foglalkozni, akár a KIT-ben is. Valódi könyvtárfejlesztésről sajnos továbbra sem beszélhetünk!'

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról