Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Biztonságos a könyvtár lépcsője - nyilatkozta a balesetet követően az önkormányzat

Tovább folytatódik Kefirék kálváriája. Az énekes pert fontolgat, amiért édesanyját baleset érte a helyi könyvtár lépcsőjén. Szerinte hagyták az asszonyt hosszú időn át feküdni, senki sem segített, ám az önkormányzat és az intézmény képviselői mossák kezüket.
- Az önkormányzat tud az esetről, az intézményvezető bejelentette azt, illetve a hivatal bekérte a dolgozók nyilatkozatait - közölte lapunk megkeresésére a siófoki önkormányzat. - Megállapítható, hogy az intézmény elhelyezkedése miatt a lépcsőre a munkatársaknak nincs rálátásuk, valamint rosszullétre egyik olvasó sem panaszkodott - áll a levélben, Kefir ugyanakkor úgy véli, a lépcső sem volt biztonságos. - Az intézmény a közelmúltban épült, a lépcső biztonságos és rendeltetésszerű használatra alkalmas, kialakítása megfelel az építési követelményekről szóló kormányrendelet előírásainak. Mindenki nagyon sajnálja a hölgyet, jobbulást kíván neki - fogalmazott az illetékes szerv.

Régebbi hírforrás(ok): 'Hagyták betört fejjel heverni édesanyámat!' - beperli a siófoki könyvtárat link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról