Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Budapest Bank: 3,8 millió forint az oktatásnak

A 'Budapest Bank az oktatásért és a magyar pénzügyi kultúráért' Alapítvány 2007. évi pályázati időszakának mai eredményhirdetésén az alapítvány kuratóriuma 18 pályázót részesített összesen 3,8 millió forint, vissza nem térítendő támogatásban. A támogatásokat dr. Bod Péter Ákos, az Alapítvány elnöke, valamint dr. Rolek Ferenc, a Budapest Bank (GE Money Bank) vezérigazgató helyettese nyújtotta át a nyertes pályázóknak. A 2007. évi pályázati időszakban 200-200 ezer forint hozzájárulásban részesült többek között a Budapesti Corvinus Egyetem Központi Könyvtára, a Századvég Kiadó Alapítvány és a Junior Achievement Magyarország Alapítvány is. A 'Budapest Bank az oktatásért és a magyar pénzügyi kultúráért' Alapítvány az elmúlt 16 évben közel 111 millió forinttal segítette összesen több mint 520 szervezet, intézmény, alapítvány működését. - F: jún. 18.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról