Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Csak most, csak nekünk! - Kedvünkért magyarul is elérhető a holland oktatási portál

Az Oefenen.nl oktatási portál link olyan embereket céloz, akik bizonytalanok alapkészségeikben. Ők a holland társadalomban jellemzően vagy bevándorlók, vagy helyben született, alacsonyabb képzettségű emberek. Erről a portálról is szó lesz a Felelős gazdasági, ügyviteli döntések - könyvtári támogatással c. videókonferencián, jún. 9-én. (Jelentkezési lehetőség: link .)

A két érintett előadás:
- Oefenen.nl: beindítjuk a felnőtteket, akik alapkészségeiket fejlesztenék (Lies Petersen kommunikációs tanácsadó, Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl) - szinkronfordítással
- A számolásban és pénzkezelésben is segít - Tapasztalatok az Oefenen.nl-lel a Hágai Városi Könyvtárban (Deuten-Makkai Réka, programvezető, Hágai Városi Könyvtár)

Az OSZK és a MIBE közös rendezvénye alkalmából az Oefenen.nl egy kattintással magyar nyelven is elérhető, igaz, Google-fordítással. Mindenesetre érdemes előzetesen megnézni kurzuskínálatukat, amelyet jelentős részben közkönyvtárak közvetítenek az őket használó emberek körében. Nézd meg a részleteket a konferencián, iletve mielőbb töltsd ki a vonatkozó kérdőívet link ! (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról