Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Családbarát munkahely - kellék a gyerekváró szakkönyvtár

A Tittel Pál Könyvtár mostantól még lelkesebben várja a kisgyerkőccel érkező olvasókat, munkatársakat - szuper cuccokkal kedveskednek a lurkóknak!
Az Eszterházy Károly Főiskola munkatársai, vendégei, és a Tittel Pál Könyvtár olvasói kényelmét szolgálja az újítás. A Főiskola a múlt évben megnyerte a Családbarát munkahely pályázatot, melynek egyik eleme a gyermek- és babasarok kialakítása volt. Az ide érkezők így hasznos, érdekes elfoglaltságot tudnak biztosítani gyermekeiknek, amíg az épületben tartózkodnak.
A Könyvtár leglátogatottabb, és legkönnyebben megközelíthető része a 113-as terem, ennek központi részén kapott helyet egy kuckó, és számtalan játék. A belső terem egyik sarkában kialakítottak egy meghitt zugot a babákkal érkező édesanyáknak, akik itt tudják majd ellátni csöppségeiket. Ha esetleges "higiéniai tevékenységre" kellene sort keríteni, azt az alagsori, mozgáskorlátozottak számára fenntartott mellékhelyiségben elhelyezett pelenkázó részen tudják megejteni.

Régebbi hírforrás(ok): Vállalati közkönyvtár a gyerekmegőrző és az étkező között (fotókkal) link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról