Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Élvonal Internet Roadshow

A rendezvénysorozat, amely 2004. november 5-én vette kezdetét, 2005. május 12.- ig csütörtökönként összesen 13 magyarországi városban mutatja be, hogy az internet milyen fontos szerepet játszik a cégek, vállalkozások életében a weboldalak kialakításától kezdve kétoldalú kommunikációs feladatokon keresztül az online áruházig bezárólag. Az események egyik fő feladata, hogy felhívja a cégek elsőszámú irányítói, illetve a marketing- és az értékesítési vezetők figyelmét arra, hogy Magyarországon az internetes jelenlét, az internetes kommunikáció milyen lehetőségeket rejt. Ezekre élő vagy már megvalósult megoldásokkal érvel, és rámutat azokra a költséghatékony módszerekre, amelyek az interneten keresztül megtérülő befektetések jelentőségére utalnak. Részletes program, részvételi feltételek és további hasznos információk: link - F: febr. 10.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról