Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Értékes INFORMÁCIÓT a nyitólapra!

A látogató megérkezik az oldalra egy keresőből vagy egy másik weboldalon elhelyezett linkről, és elkezdődik a versenyfutás az idővel. 1..., 2..., A látogató rápillant az oldal címére: "Üdvözüljük honlapunkon" -- 3..., 4... , beleolvas az alatta található szövegbe: "Cégünk elmúlt tizenkét évében vevőink igényeinek maximális, bla bla, bla..." -- 5... , 6..., rápillant a menüre: "Rólunk, Cégtörténet, Referenciák" -- 7..., 8..., Látogatónk még jó esetben rászánja magát egy kattintásra: "Partnereink közt megtalálhatóak a legnagyobb múltú, bla, bla, bla..." -- konstatálja, hogy itt sem talált semmi hasznosat, és már be is zárta az ablakot. - F: nov. 28.,

Hírforrás: Prím Online, link
2005. november 30.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=ertekes_informaciot_a_nyitolapra
Régebbi hírforrás(ok): Prím Online, link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról