Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Győri Könyvszalon - könyvmegjelenést igazítanak hozzá

A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér egyik sajátossága, hogy évente sikeres könyvfesztivált szervez. Idén a tizenhatodikat, ebből az utolsó tízet egyedüli szervezőként.
A Győri Könyvszalon november 18-19-20-án közel harmincezer látogatót fogadott a Győri Nemzeti Színház és a Kisfaludy Károly Könyvtár épületében. 50 könyvkiadó ajánlotta termékeit, a látogatókat 107 rendezvény csábította, író-olvasó találkozók, zenei és színpadi produkciók.
A rendezvény idén 21 milliós költségvetésből gazdálkodhatott, amelynek tíz százaléka volt saját bevétel, túlnyomó részét a városi önkormányzat finanszírozta, de támogatta a Nemzeti Kulturális Alap is.
Ez a rendezvény a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál után a legnagyobb hazai könyves rendezvény. Tendencia, hogy több kiadó már figyelembe veszi a novemberi időpontot őszi újdonságainak piacra dobásakor.
A szervező megyei könyvtárnak rendkívül nagy marketing-nyereséggel jár a rendezvény, az intézmény nevének sajtómegjelenése minden más könyvtári rendezvény hírverését túlhaladja, ami nem is csoda, hiszen a költségek húsz százalékát a marketing-kiadások teszik ki. (Horváth Sándor Domonkos)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról