Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

* * * Hányan naprakészek a szakmában? - Önkéntes (gyakornok) újságíró-szerkesztőt keres a KIT * * *

Kapacitásodtól, terveidtől függően heti 1 vagy 2 nap szakmai önkéntesség kisebb-nagyobb szakaszokra bontva, mely tevékenység által egyre jobban rá fogsz látni a szakma hazai és külföldi történéseire.

A rövidesen megújuló felületen végezhető online, bárhonnan végezhető tevékenység a KIT Hírlevél szerkesztésére - hírkeresés, interjúkészítés, hírkészítés, szövegek feldolgozása és rendezése stb. - vonatkozik, mely a hét folyamán 5-10 perces szakaszokban végezhető tetszőleges időpontban. A munka többnyire a kedd esti lapzártákat megelőzően sűrűsödik össze, sőt van lehetőség a rugalmas időbeosztásra és feladatkiválasztásra is.

Az együttműködésnél a figyelembe vesszük saját személyes formai és tartalmi elképzeléseidet: a KIT-nek ugyanis nem kell úgy működnie, ahogyan eddig. Így egyeztetés után szakmai céljaidat a KIT csapatával együttműködve valósíthatod meg, melyek későbbi munkáidnál referencia is lehet.

Előny az idegen nyelv ismerete és a szövegezési készség. Ha érdekel a közös munka, kapd fel a telefonodat és egyeztessünk: Mikulás Gábor, 30 239-2293.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról