Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Hatékony segítség a kutatási eredmények piacosítása érdekében

Az INTERVALUE program keretében hazánkban is elindult az ígéretes fejlesztések gyűjtése, azok értékelése, illetve a projekt platformján történő megjelenítése. A partnerek Magyarországon három olyan partnerkereső rendezvényt szerveztek az érintett célcsoportok számára, ahol a K+F eredmények, ötletek tulajdonosai bemutatták munkájukat, megosztották tapasztalataikat.
Ezen rendezvények célja volt, hogy minél szélesebb körű érdeklődést keltsenek az egyetemi K+F valós eredményei, illetve új termékek és szolgáltatások iránt, továbbá, hogy sikeres együttműködés jöjjön létre a kutatólaborok, vállalatok és a közigazgatás között.
A szakmai munka során -- a K+F eredmények feldolgozásával -- a partnerek ajánlásokat készítenek döntéshozók számára, illetve feltérképezik az értéknövelő lehetőségeket az eredmények, ötletek tulajdonosai számára. Az 'adat- vagy projekttárház' keretei közt (link hét országból mintegy ezer kutatási eredmény, vagy ígéretes termék, eljárás kerül összegyűjtésre és feldolgozásra, majd közel ötszáz résztvevő számára segítséget nyújtunk egyedi, részletes fejlesztési terv elkészítéséhez.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról