Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Hogyan jósolható meg, ki mondja le a szolgáltatást? -- MIBE-konferencia predikcióról

Néhány perc alatt is áttekinthető a Magyar Információbrókerek Egyesületének 15., predikcióról, jövendőmondásról szóló konferencia anyaga link . Az előadások idejével azonos mértékben személyes és csoportos eszmecserét biztosító konferencia a jövőfürkészés több megközelítését kínálta: tartalomelemzési, szervezeti kulturális, adatbányászati, információs tanácsadói projektekben felmerülő, vagy éppen információtechnológiai példákat felhozó.
A jelenlévőkben lecsapódhatott: a múlt és jelen mintáinak jövőre vetítése -- többféle megközelítés alkalmazásával -- jól megközelíti a várható jövő leírását. Ezen az alapon mondhatják meg a távközlési cégek, hogy ki fogja lemondani e hónapban a szolgáltatásaikat, vagy a könyvtárak, hogy mely használni csoport fogja kölcsönözni az adott témájú könyveket. Ezek alapul szolgálhatnak a jövő tudatos befolyásolására. (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról