Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Hozzál még egy könyvtárhasználót! -- a kézdivásárhelyi könyvtár decemberi ajánlatából

Toborzó címmel olvasásnépszerűsítő programot hirdet a kézdivásárhelyi Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár decemberi programjában: könyvvel jutalmazzák azt, aki magával hoz még egy olvasót, szomszédot, barátot, ismerőst. 2012. december 12-24. között Vakajándékot igényelhet minden felnőtt olvasó: kap a könyvtártól kölcsön egy becsomagolt meglepetéskönyvet az ünnepekre olvasni. Megbocsátás hete lesz 2012. december 17-21. között, ebben az időszakban eltörlik a könyvtárral szembeni tartozást, az elmaradt könyveket vissza lehet csempészni az előszobában lévő ládikóba.
December hónapban is folytatódnak a könyvtár rendszeres programjai: a Nyugdíjasok Olvasóklubja, a Meseklub, a Kezdő Internetezők Klubja, Karácsonyra pedig ünnepi kiadványokból rendeznek tematikus kiállítást a könyvtárosok. (via ReMeK-e-Hírlevél)

Hírforrás: Dénes Mária könyvtáros, Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár, Kézdivásárhely
2012. december 03.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=hozzal_meg_egy_konyvtarhasznalot_--_a_kezdivasarhelyi_konyvtar_decemberi_ajanlatabol
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról