Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Idén is lesz unoka-nagyszülő verseny

2003 óta hetedik alkalommal rendezi meg az Inforum informatikai érdekképviseleti szervezet az Unoka-Nagyszülő informatikai versenyt. November végén rendezi az Informatikai Érdekegyeztetői Fórum (Inforum) az Unoka-Nagyszülő verseny újabb idei fordulóját. A versenyen nagyszülők és unokák egy csapatot alkotva kell, hogy az internet segítségével megválaszolják azokat a kérdéseket, amiket a szervezők állítanak össze. Az általában 60 körüli kérdések közismereti és kulturális tematikájúak, de váltakoztak könnyű informatikai és logikai feladatokkal is. Idén már volt egy - rendkívüli - versenysorozat az orszag több pontján, így Budapesten, Kecskeméten és Miskolcon is. Most ősszel csak a fővárosban lesz verseny, a Hallgatói Információs Központban. A versenyre egyelőre még nem, de hamarosan a link oldalon lehet jelentkezni. - F: okt. 6.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról