SzavazásMennyiben látod eredményesnek az Országos Könyvtári Napokat?
KIT hírlevél évfolyamok2024
|
Így teheted unalmassá szakmai közleményeidet
Címkék: film- videó- és képszolgáltatás | rendezvény (szakmai) | szakmai belső kommunikáció (2013.02-) | tájékoztatás (virtuális) | cselekvésképtelenség |
Jellemzően többen nincsenek szakmai rendezvényeken, mint amennyien vannak. Mi, mint a tájékoztatás szakemberei, ha a bármi okból kimaradtakat tájékoztatni akarjuk, eltűnődhetünk a rövid videók erején. Most már - szerencsére - nagyon snassz fél vagy néhány percnél hosszabb videókat közzétenni. Hacsak nem...
- valaki nagyon (el)ismert személyiség nyilatkozik előadásvideónkon - vágunk ki / vágunk össze mellette izgalmas rövid részle(ke)t - teszünk közzé szövegesen néhány mondatot, azt kommunikálva, a pontos helyet belinkelve: itt hangzik el a videóban az az érdekes kijelentés, levezetés, hogy... - akarjuk a feladatot kipipálva a közzétett anyagot érdektelenségbe taszítani. Igen, ez nagyobb ráfordítás, mint egyszerűen megadni a linket egy szakmai fórumon. De a szakmai rendezvény célja nem az, hogy az ismeret szétáradjon, netán cselekvést váltson ki?! Ne feledd saját hitelességedet se... Te rombolod le, ha mulasztásból, megszokásból leminősíted a szakmai rendezvényedet! Régebbi hírforrás(ok): Miért közel értéktelen a konferenciavideók megosztása? link |
FeliratkozásA heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását. A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel. KIT - hírcsokrok
Néhány tematikus gyűjtemény a lapból
HírlevélrőlA hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest). A KIT tulajdonosa: GM Info Consulting Kft. |
impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról |