Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

III. Unoka -- Nagyszülő Informatikai Verseny

Az Inforum harmadik éve segíti az információs társadalom fejlődését azzal, hogy olyan -- a maga nemében egyedi -- informatikai versenyt rendez, amelyen nagyszülők az unokáikkal közösen vetélkednek egymással. A családok közösen, számítógép előtt ülve oldják meg a versenyen kapott (kulturális, informatikai) feladatokat. A versenyen sikeresen részt vevők értékes díjakat nyerhetnek. A cél nem más, mint az idősebb generációk megnyerése az információs társadalom számára. A versenyre minden 13 éves és fiatalabb, de 4 évesnél idősebb gyermek jelentkezhet legalább 55 éves (déd)nagymamájával és (déd)nagypapájával párban. A versenyre 2005. november 13-án kerül sor a Kempelen Farkas Hallgatói és Információs Központ épületében (1088 Budapest, Reviczky u. 6.), ahol 100 gépet biztosítanak a versenyzőknek. Minden páros egy szaktanárok által összeállított feladatsort kap, melynek megoldására 1,5 óra áll rendelkezésre. A tavalyi feladatok és egyéb tesztek letölthetőek az Inforum weboldaláról is. (link - F: okt. 10.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról