Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Informatikai verseny tizenéveseknek

Szoftverek, animációk, de akár robotok is nevezhetők egy szeptember 15-én induló informatikai pályázatra. A Szabadfogású számítógép elnevezésű versenyen 19 év alatti fiatalok indulhatnak. A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Szabadfogású számítógép címmel versenyt hirdet az informatika iránt fogékony, 19 év alatti fiatalok számára. A versenyen minden számítógéppel készített pályamű nevezhető, így például játékok, animációk, portálok, honlapok, szoftverek vagy akár robotok. A verseny győztesei értékes nyereményeket vehetnek át - tájékoztat a C3 közleménye. A pályázat célja a fiatalok számítógéppel készített műveinek összegyűjtése és kiállítása.
A szervezők a pályázatokat szeptember 15-től várják, beadási határidő november 3., éjfél. Az elkészült pályaműveket a kitöltött pályázati űrlappal együtt postai úton vagy online lehet eljuttatni a C3 Alapítványhoz. A verseny eredményéről a C3 postai úton vagy e-mailben küld tájékoztatást a nyertesek névsora pedig megtalálható lesz a verseny honlapján is. Az ünnepélyes díjkiosztásra és a díjazott munkákból készült kiállítás megnyitására november 28-án kerül sor.

Hírforrás: 2003. 09. 15., link
2003. szeptember 17.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=informatikai_verseny_tizeneveseknek
Régebbi hírforrás(ok): 2003. 09. 15., link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról