Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Ismét futnak Székelyudvarhelyen - a pénz mellett inkább a publicitás a lényeg

Ismét futnak a Székelyudvarhelyi Városi Könyvtár link munkatársai. A három évvel ezelőtti hasonló rendezvényről itt írtunk: link . A fundraising-projekt leírása: link .
- Néhány apró részlettől eltekintve ugyanaz a rendezvény, bár most kommunikáljuk a "2021. a könyv éve Székelyudvarhelyen" programot is - mondja Szőcs Endre, igazgató. - Tavaly nem vettünk részt benne, de az idén újra "nekifutunk"! A legfontosabb lépés az elhatározás volt, melyhez elsősorban a kollégák hozzáállására volt szükség. A 13 könyvtáros kollégából heten vállalták a szaladást és további négyen pedig a háttérmunkát.
Ezt követte a "Kit kérjünk fel nagykövetnek?" kérdés. Közösen írtuk össze azok nevét, akik kapcsolatban állnak velünk, legyenek akár a közvetlen környezetünkben, akár távolabb. Akikkel élő kapcsolatunk van, de szélesebb közönség előtt nem feltétlenül látható az együttműködésünk. Így kerültek közéjük magyarországi könyvtárosok is. Az idén csíkszeredai könyvtárosok is kedvet kaptak: három kolléga csatlakozott hozzánk, persze saját könyvtárukat is promotálják.
A nagykövetek is támogatnak - 40 Leinyi nevezési díjjal. Feladatuk a program és a könyvtárunk pr-jének támogatása saját köreikben, akár pl. a Facebook-on.
A projekt célja számunkra a publicitás, és másodsorban némi bevétel szerzése. Az előbbi azt jelenti, hogy okt. 10-ig (egy hónapon keresztül) beszélnek rólunk. Illetve közben zajlik egy játék is, melyhez szolgáltatásainkból ajánlunk fel nyereménynek: link
Ezúton köszönöm meg Mikolasek Zsófiának, Rakonczás Szilviának és Redl Károlynak, hogy vállalták e számukra akkor még kevéssé ismert projektet - üzente a KIT-ben Szőcs Endre.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról