Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Kétmillió mobilelőfizető havonta - Oroszországban

Az oroszországi mobiltelefon-előfizetők száma túllépte szeptemberben a harminc milliót. A jelentős növekedés ellenére az orosz mobilhasználati szokások gyermekcipőben járnak, a legtöbben a hangszolgáltatásokat használják, kevesen SMS-eznek és még kevesebben használják az adatátviteli szolgáltatásokat. A moszkvai székhelyű J'son & Patners and Sotovik tanácsadó cég piacfigyelő elemzése szerint múlt hónapban az orosz mobilszolgáltatók kétmillió új előfizetővel gyarapodtak, ami minden idők legnagyobb gyarapodása. Összesen 30,8 millió előfizető van Oroszországban, a penetrációs szint 21,2 százalékos. Az év elején kevesebb mint 20 millió előfizető volt az országban. A legtöbb orosz mobiltulajdonos városban él, Moszkvában 62,4 míg Szentpéterváron 49,6 százalékos a készülékek elterjedtsége.

Hírforrás: 2003. okt. 14., link
2003. október 15.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=ketmillio_mobilelofizeto_havonta-oroszorszagban
Régebbi hírforrás(ok): 2003. okt. 14., link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról