Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Könyvtár 2.0 - A komlóiak segítségét kéri a József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény

Jóllehet a József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény teljes felújítása még javában tart, de már készülnek az újranyitásra. Az elmúlt években több részletben jelentősen megújult helytörténeti kiállítást további új elemekkel bővítenék, amelyek beszerzéséhez a komlóiak segítségét kérik.

A megújuló kiállításban egy Komló mezőgazdasági életét és gazdálkodását bemutató termet rendeznének be - közölte az internetes közösségi oldalán az intézmény. A bányászat fellendülése előtt ugyanis a falu kifejezetten agrártelepülésnek számított, ezért a korabeli mezőgazdaság aspektusainak bemutatása fontos részét képezi Komló történetének.

A meglévő gyűjtemény számos olyan tárgyi emléket őriz, amelyet be tudnak mutatni a tervezett kiállításban, de lehetőség szerint szeretné az intézmény kiegészíteni a gyűjteményét, hogy ezzel is minél gazdagabb legyen a tárlat, ezért arra kérik a komlóiakat, hogy aki rendelkezik olyan mezőgazdasághoz kapcsolódó tárg­gyal, amely már nincs használatban, vagy a régi komlói mezőgazdasági tevékenységeket megörökítő fotókkal, ajánlja fel azokat a múzeum számára. Az intézménnyel a kapcsolat e-mailen és telefonon is felvehető.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról