Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyvtár: KönyVélemény, #könyvszeretettel - online könyvértékelés Dunaújvárosban

A JAKD-Pakk Pont múlt csütörtöki üzembe állítása mellett olvasnivalókat is ajánl a betű barátainak a József Attila Könyvtár - az intézmény ráadásul olvasói akciót is kezdeményezett a járványhelyzet időszakában, #könyvszeretettel!
Amint arról már beszámoltunk, komoly villámválasszal reagált a koronavírus korlátozó intézkedéseire a József Attila Könyvtár: a JAKD-Pakk Pont az intézményi zárlattal egy időben üzembe állt múlt csütörtökön, tájékoztatta a DO-t (Dunaújváros Online) Tóth Éva intézményvezető.
A könyvek kiválasztásához további segítséget nyújtanak - az elmúlt hónapok újdonságaiból, könyvtárosok könyvajánlóiból, a KÖSZI közösségi szolgálat keretében született középiskolás ajánlókból válogatnak. A gyerekek az Olvasópróba korosztályi ajánlólistáiból (1-8. osztály) választhatnak maguknak olvasnivalót, de a listák az olvasók javaslatai alapján is folyamatosan bővülnek.
A fenti ajánlatokat kiegészítendő ugyanis KönyvVélemény munkacímmel olvasói akciót is kezdett a könyvtár, arra kérve az olvasókat, értékeljék olvasmányaikat, ajánljanak másoknak olvasnivalót! Ha valaki szívesen megosztaná könyvélményeit, írjon könyvajánlót, küldje el az olvszolg@jakd.hu címre!

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról