Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyvtárfejlesztés 34,6 millióból Győrben

A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér projektnyitó konferenciát tart kedden Győrben a Kisfaludy Károly Könyvtárban. Még a Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár készítette el újabb uniós pályázati támogatást igénylő programját, s mivel a győri könyvtárak év elején egyesültek, már nagyobb szakembergárda valósíthatja meg azt másfél év alatt, 34,6 millió forintból.
A korábban sikeresen megvalósított uniós (TIOP, Támop) pályázatoknak köszönhetően jött létre a megyei könyvtár által működtetett Kisalföldi Tudástár portál. Az új pályázat megvalósulásával jelentősen bővülni fog az erről az internetes honlapról elérhető közös megyei katalógus, a Kisalföldi Katalógus (Kiskat) adatszolgáltató könyvtárainak köre. Elérhető lesz innen hamarosan még 54 községi és 2 városi könyvtár. Ez elősegíti a könyvtárközi kölcsönzés jóval hatékonyabb működését. S a fejlesztések eredményeként a községi könyvtárak adatai, könyveik, kiadványaik adatai bekerülhetnek az országos könyvtári rendszerbe, az országos katalógusba.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról