Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyvtárostanárok 2.0 -- tanácskozás Kecskeméten

A Könyvtárostanárok Egyesülete XI. Nyári Akadémiájának témája arculattervezés, marketing és kommunikáció volt. -- A szerdai tréningek is a könyvtárostanárok igényeire engednek következtetni: konfliktuskezelés, mentálhigiéné, és a könyvtár 2.0 gyakorlata. Az előbbieket az elemi érzéseket előbányászó Érintések színház félórás bemutatója is generálta. Az utóbbival kapcsolatban -- Paszternák Ádám segítségével -- a sok éves tapasztalattal rendelkező könyvtárosok körében is várakozáson felüli igény nyilvánult meg, így jó okkal feltételezhető, hogy a közeljövőben megszaporodnak az iskolai könyvtári blogok, közös link- és virtuális oktatás segédeszköz-gyűjtemények. Mindezek a 2.0 alapon, tehát nem felettes szervek taneszköz-listájára, hanem a használók tapasztalatára, lelkesedésére, együttműködésre, kézfogásra építve. (MG)

Hírforrás: Mikulás Gábor
2007. július 04.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=konyvtarostanarok_20_tanacskozas_kecskemeten
Régebbi hírforrás(ok): Mikulás Gábor
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról