Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Közösségek hete - kampány, vagy folyamatosan támogatja a könyvtár a civileket?

Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár várható programjairól Magasházi Virág és Nagy Veronika, az olvasószolgálat munkatársai számoltak be. Május 8-án, kedden 17 órakor a slam poetry-vel és annak veszprémi képviselőivel ismerkedhetnek meg alaposabban a könyvtár előtt megszervezett interaktív programra látogatók. A Közösségek Hetének egyik legizgalmasabb programjának a május 10-én csütörtökön 13 órától a könyvtárban megszervezett BeszÉLŐ Könyvtár ígérkezik, ahol az élő könyveket emberek reprezentálják, akik saját történetüket hozzák el az eseményre. Őket lehet kikölcsönözni 20-30 percre.
- Már régóta kacérkodtunk az Élő Könyvtár veszprémi megszervezésével, mellyel itthon és külföldön is találkozhat az ember. Az Élő Könyvtár összehozza a közösséget, olyan csoportokat is bevon a társadalmi kommunikációba, akik egy kicsit kirekesztődnek a mindennapokban, jó alkalmat nyújtva arra, hogy ők is meg tudjanak szólalni - fogalmazott Nagy Veronika. Május 12-én, szombaton 14 órától az I. Veszprémi Molytalálkozót rendezi meg a könyvtár, melyre azonban nemcsak a népszerű könyves weboldal követői, tagjai közül várja a vendégeket.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról