Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Megújult a maroslelei könyvtár - Lázár Jánossal és püspöki áldással

Szebb, modernebb, tágasabb: megújult a maroslelei könyvtár. 40 millió forintot költöttek a maroslelei könyvtárra link - pénteken adták át. Szebb, modernebb, tágasabb lett.
Óriási a különbség a régi és az új maroslelei könyvtár között - ez volt az első mondata szinte mindenkinek, miután tegnap belépett az épületbe. A falu különböző pályázati forrásból, no meg saját erőből nagyjából 40 milliót költött rá - tudtuk meg Martonosi György polgármestertől. Az energetikai korszerűsítés során külső hőszigetelést és új fűtési rendszert kapott, napelemeket szereltek rá, rendbe hozták az elektromos hálózatot, a vizesblokkot és a tetőt, még a parkettát is újracsiszolták. Új bútorokat ugyancsak vásároltak.
A megújult könyvtárat Kiss-Rigó László megyés püspök áldotta meg, beszédet mondott a Somogyi-könyvtár osztályvezetője, Genczinger Ildikó, valamint a falu első embere és Lázár János honatya-miniszter is. Utóbbi többek között arról beszélt, fontos, hogy a kistelepüléseken élő fiatalok számára is elérhető legyen az egészséges életmód és a versenyképes tudás - ezért építenek vagy újítanak fel a térségben sok helyütt sportlétesítményeket, könyvtárakat, iskolákat.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról