Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

* * * Mire kíváncsi a könyvtáros? - Te! - Nyilvános KIT-klub a kaposvári vándorgyűlésen * * *

Tabukat gyűjtenek, hogy szent teheneket mészároljanak a vándorgyűlésen link - írtuk 10 éve a könyvtárosok egyesületéről - a németről. Most a KIT is megpróbálkozik ezzel. Konkrétan:
1. Bár a KIT júliusban és augusztusban 2 hetente jelenik meg, a jövő héten rövid különszámot adunk közre, melyben elektronikus úton, anonim módon fogunk rákérdezni azokra a témákra, amelyek izgatják a magyar könyvtárosokat, de valami miatt nem esik róluk szó.
2. Az adatokat összegezzük, és a kaposvári vándorgyűlés idején, az említett különszámban meghirdetett helyen és időben, más szakmai programokkal nem ütköző időpontban nyilvános KIT-klubot szervezünk, ahol személyesen pontosíthatjuk a témákat.
3. A vándorgyűlés után egy-egy kapott témából szervezünk terv szerint online / offline hibrid, nyilvános KIT-klubokat.

A KIT nem először foglalkozik a hazai könyvtárosok ki nem beszélt témáival. Gondolatébresztőnek javasoljuk néhány korábbi anyagunkat:
- Legforróbb könyvtárszakmai témák 2019-re link
- Szakmai témák 2019-re - folytatás link
- Könyvtári Nemzeti Tabu Adatbázis -- béta változat (KNTA) link

Tehát kezdheted a gondolkodást: Te milyen könyvtárszakmai témát beszélnél meg, vagy miről hallgatnál legszívesebben beszélgetést? Már most kezdhetsz jegyzetelni, hogy a jövő heti kérdőíven megoszthasd javaslatodat.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról