Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Mostantól blogokat is lehet olvasni a hvg.hu-n

A HVG 2005 óta részt vesz a blog szcénában, részben a Goldenblog versennyel, részben saját blogokkal. 2020. novemberétől új blogok indulnak a hvg.hu alatt. A több mint 10 éve működő, Ritók Nóra által írt "A nyomor széle" című blog mellé most olyan ismert blogok költöznek be, mint a Transparency International Korrupció blogja vagy az Energiaklub Energiabox blogja. 18 bloggal indult a program, az említetteken kívül történelem, pszichológia, önfejlesztés, gasztronómia, életmód, interkulturális tanulás és sport témájú blogok jelennek meg elsőként.
"Olyan közösséget akartunk felépíteni, akikkel hasonló az értékrendünk, akikkel kölcsönösen inspiráljuk egymást. A program keretében nem csak technikai hátteret adunk a blogtulajdonosoknak, hanem segítünk közönséget építeni, a szerkesztőséggel közös beszélgetéseket és képzéseket szervezünk." - mondta Kékesi Zsuzsa, a HVG online divízióvezetője. A blogok friss posztjai megjelennek a hvg.hu link nyitó oldalán és a hvgblog.hu link oldalon.

Hírforrás: HVG Pártolói Hírlevél
2020. december 03.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=mostantol_blogokat_is_lehet_olvasni_a_hvg.hu-n
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról