Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Nemzetközi sajtófigyelés...

Utánajártunk a múlt heti számunkban röviden bemutatott link sajtó hungarika-figyelő szolgáltatásnak. A PressMonitor link szolgáltatást nyújtó TranzPress Kft. ügyvezetője, Szalay-Berzeviczy András elmondta: ez hazánk egyetlen személyre szabható nemzetközi médiafigyelő szolgáltatása, mely naponta több mint 200.000 online, print, RTV és közösségi média forrást szemléz, az ügyfél által megadott kulcsszavak szerint. Ott hasznos, ahol külföldi médiatartalmak lévén, a nyelvi akadályok áthidalása is fontos. A figyelés (alert) mellett angol vagy magyar nyelvű hírösszefoglalókat, médiaelemzéseket és riportokat is készítenek. Legyenek azok egy magyar szervezet külföldi megjelenései, versenytársaink médiajelenléte, vagy iparági fejlemények.
A TranzPress a nezetközi media intelligence cégeket tömörítő FIBEP egyesület magyarországi tagja. További információ: link

Hírforrás: TranzPress Kft. ; KIT-összeállítás
2019. szeptember 19.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=nemzetkozi_sajtofigyeles
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról