Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Nincs köze a teljesítménynek a finanszírozáshoz

'A könyvtár működési forrásai nem függnek a szolgáltatás minőségétől' - idéztük link Ramháb Máriát 8 éve. A friss hírekben most a focival kapcsolatban olvashatjuk:
- Megdöbbentő számokat közölt a magyar fociba érkező szponzortámogatásokról a G7. Évente több milliárd forint áramlik így a sportágba (a közvetett állami, azaz adókedvezmény formájában nyújtott milliárdok mellett); a pénz mennyisége főként nem az eredményességtől, sokkal a politikai kapcsolatoktól függ. (Napi)
- A kulturális orientációk oldaláról pedig kijelenthetjük: a teljesítményorientáció alacsony foka (azaz, hogy nincsen összekötve a teljesítmény a premizálással vagy a finanszírozással) a várható versenyképesség alacsony szintjét vetíti előre. (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról