Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Nyolc európai médiummal együtt indít hírlevelet a Hvg.hu

A European Focus első része szeptember 28-án jelenik meg
Európai témákkal foglalkozó hírlevelet indít European Focus néven kilenc európai kiadó, köztük a Hvg.hu, azzal a céllal, hogy közös erővel még több nézőpontot mutassanak be az olvasóknak - tudta meg a Media1.

"Egy olyan pillanatban, amikor az európai nyilvános vita még mindig nemzeti médiabuborékokra van törve, ez az európai, országhatárokon átnyúló együttműködés nagyon fontos. Egy olyan teret szerettünk volna létrehozni, ahol mi megragadhatjuk a komplex, ám egymással összefüggő, nagyobb európai képet, amelyet sokszor nehéz megérteni" - idézi Christian-Zsolt Vargát, a projekt egyik szerkesztő-koordinátorát a lap.

A tervek szerint a hírlevelet az újságírócsapat hetente változó főszerkesztővel készíti majd el. Szó lesz a napi hírek mellett a politikai, kulturális és kulturális kérdésekről is.

A projektben résztvevő médiumok: hvg.hu (Magyarország), Balkan Insight (Bosznia-Hercegovina), Defi (Észtország), Domani (Olaszország), El Confidencial (Spanyolország), Gazeta Wyborcza (Lengyelország), Libération (Franciaország), n-ost és Tagesspiegel (Németország).

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról