Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Oktatóterem és kiállítóterem lesz Pápán, 40 millióból

Negyvenmilliós projekt indul a városi könyvtárban. - A Jókai Mór Városi Könyvtár link sikeres pályázatának köszönhetően megújul az intézmény udvarán található, jelenleg raktárként funkcionáló épület, valamint IKT eszközöket és bútorokat szereznek be.
A könyvtár olvasótermében ma délután megtartott sajtótájékoztatón Polovitzerné Antal Mónika ismertette a több mint 40 millió forint értékű projekt részleteit. A könyvtáros elmondta, az udvaron álló épületet felújítják és átalakítják, kialakítanak egy számítógépes oktatótermet és egy kiállítótermet. A projekt tartalmazza a termek berendezését is, így informatikai eszközök és bútorok is beszerzésre kerülnek. Szintén a projekt keretében a könyvtárban lévő munkaállomásokat és az olvasói számítógépeket is fejlesztik, összesen tíz új számítógépet szereznek be. A projekt 2018. februárjában indult és 2019. január 31-én zárul, ezt követi egy öt éves fenntartási időszak, melynek során körülbelül 1500 fő vesz majd részt tanulási programokon, az új oktatási terekben.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról