Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Pályázat: Információs Társadalom Technológiái - IST

Kiíró: Európai Unió - Európai Bizottság, pályázat címe: Információs Társadalom Technológiái - IST. Beadási határidő: 2003. április 24. Az IST (Információs Társadalom Technológiái) az Európai Unió 6. Kutatási, Technológia-fejlesztési és Demonstrációs keretprogramjába integrált önálló program. Tartalma az információs, kommunikációs és média-technológiák konvergenciájára épül. Az IST támogatását pályázati úton lehet elnyerni. A pályázaton részt vehetnek az Európai Unió bármely tagállamában és a program társult államában - így Magyarországon - honos jogi egységek. A pályázati felhívások stratégiai céljait - "pályázható" témaköreit a program kétéves munkaprogramja határozza meg, amelynek összeállításában előzetesen részt vesznek a meghatározó technológiák kutatói és fejlesztői, illetve a kutatás, az oktatás, a közigazgatás és az Európai Bizottság szakértői. Az IST pályázatait a szintén a kétéves munkaprogramban rögzített menetrend szerinti témakörökkel és időrendben bocsátja ki, a program 4 éves futamideje alatt több alkalommal. A pályázóknak a projektjavaslatok elkészítésére és beküldésére ca. 3 hónap áll rendelkezésre. Pályázni az aktuális felhívásban megadott akció- és projekttípusokkal, nemzetközi konzorciumban lehet. Bővebb információ a 6. keretprogramról: link Bővebb információ az IST-programról: link E-mailcímek: econtent@cec.eu.int, infso-events.econtent@cec.eu.int, infso-calls.econtent@cec.eu.int, infso-experts.econtent@cec.eu.int. Bővebb információ: IST koordinációs pont, tel.: 484-2517, link

Hírforrás: link MATISZ Hírlevél
2003. április 09.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=palyazat_informacios_tarsadalom_technologiai-ist
Régebbi hírforrás(ok): link MATISZ Hírlevél
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról