Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Partnerek vagy konkurensek az online sajtószolgáltatók?

Nemrégiben beszámoltunk egy könyvtári konzorciumok által szerződtetett nemzetközi sajtószolgáltató vállalkozásról link . Most két magyar szereplőről szólunk röviden, akik keresztmetszetet nyújtanak a hazai termésből. E szolgáltatások könyvtár általi előfizetése egyelőre nem ismert.
- Dimag link - az egyenként előfizethető lapok olvasásához le kell tölteni a Dimag Readert. Egyszerre 3 gépen olvasható. Az előfizetett lap megjelenéséről értesítést küld a rendszer. A lapokat részben lapszámonként kínálja (így pl. több gasztro-folyóiratot)
- DigitalStand link - a magyar nyelvűek mellett 53 külföldi lapot is kínál, és pl. 21 magyar gasztro-tartalmat. Archív lapszámok is vásárolhatók. A képernyőn megjelenített lapból nyomtatvány nem készülhet.
Mindkét szolgáltatás esetében GYIK áll rendelkezésre.

Hírforrás: KIT-összeállítás
2019. augusztus 16.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=partnerek_vagy_konkurensek_az_online_sajtoszolgaltatok
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról