Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Pornófogyasztási trendek - irodalmi érdeklődési trendek

Az aktuális történések és filmek az adott téma holdudvara iránt is megnövelik az érdeklődést - pornóban és könyvtári dokumentumokban egyaránt. (MG)
- Ahogy már láttuk párszor, a trendek bizony a pornófogyasztásban is szerepet játszanak. Szent Patrik napján mindenki koboldszexet akart, amikor meg valaki forgatott egy pornóvideót egy Teslában, mindenki arra volt kíváncsi. Most, hogy a fél internet az 51-es körzet megrohamozására készül, az emberek űrlényszex után kutakodnak, erről pedig a PornHub megmutatta az adatait.
Néhány nap alatt közel 60 ezren kerestek rá arra, hogy "Area 51", a Facebook-esemény előtt szinte senki. Hasonlóan megindult az érdeklődés az úrlények, vagy alienek után is. 200 százalékkal több embert érdekelt az űrlényes pornó a hónap elején, mint azelőtt. Ahogy várható egy közösségi médiás trendnél, a fiatalabbak inkább kíváncsiak az űrlényszexre. Ami viszont érdekes, hogy a lányok 33 százalékkal nagyobb valószínűséggel néznek ilyesmit, mint a fiúk.
Azt is megnézték, hogy melyik országokban népszerű. Az alábbi ábrán az látszik, hogy a csehek odáig vannak érte, de a top 10-ben van ország a világ minden kontinenséről.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról